UNEX OY
Unex Oy on ravintolisiin ja terveyden edistämiseen keskittyvä Suomalainen perheyritys. Esikoistuotteemme on Omega3Olive – kala- ja oliviiöljysekoitus.
Emme tarjoa asiakkaillemme mitään mitä emme itse olisi valmiita ostamaan – samalla hinnalla. Olemme itse parhaita asiakkaitamme ja vain paras kelpaa varsinkin mitä tulee ravintoon ja terveyteen.  Ikävä kyllä tämän päivän kiireissä maailmassa hyvän, ravinnerikkaan ravinnon päivittäisestä saamisesta on tullut haastavaa ja se on ollut yksi kimmoke yhtiömme syntyyn – saada mahdollisimman helposti varmistettua tärkeiden ravintoaineiden saanti!
Oikea ravitseva ruoka on tietysti aina paras vaihtoehto, mutta kuka aivan oikeasti syö esimerkiksi rasvaista vapaana kasvanutta kalaa vähintään kaksi kertaa viikossa? Hyvä jos näin teet, mutta suurin osa meistä ei ikävä kyllä syö sitä yhtäkään kertaa – puhumattakaan päivittäisestä 1/2 kilosta vihanneksia! Eräs toinen merkittävä syy yrityksemme syntyyn on että markkinoilta on merkillisen haastavaa löytää oikeasti laadukkaita ja samalla järkevän hintaisia tuotteita! Haluammekin kannustaa asiakkaitamme hankkimaan tietoa laadukkaasta ravinnosta, lukemaan etikettejä ja täten saamaan parempaa laatua & vastinetta rahoilleen – solusi ansaitsevat vain parasta – #readthelabels!

Osakeyhtiölaki itsessään jo edellyttää tuloksentekoa ja toki tavoitteemme on tehdä tulosta. Tuloksen käyttäminen asiakkaiden eduksi jatkuvaan toimintamme parantamiseen, parhaisiin raaka-aineisiin ja niistä tehtäviin alansa laadukkaimpiin tuotteisiin asiakkaidemme hyväksi on perusarvomme ja erottava tekijä monen muun kaupallisen toimijan kanssa.

 
Asiakkaamme ovat kumppaneitamme ja ystäviämme – kuuntelemme tarkasti asiakkaitamme esimerkiksi uusien tuote- tai toimintaideoiden suhteen. Voit auttaa meitä palvelemaan sinua paremmin laittamalla ajatuksiasi sähköpostilla info@unex.fi
 
Pidämme lupauksemme ja odotamme että myös kumppanimme toimivat samoin. Jos olemme tehneet virheen myönnämme ja  korjaamme virheemme – ja otamme opiksemme. Olemme joustavia ja mukavia – emme kuitenkaan vedätettäviä. Emme pakota sinua asiakkaanamme pitkiin sitoumuksiin koska emme tykkää niistä itsekään – haluamme ennemminkin palkita sinua uskollisuudesta tuotteitamme ja yritystämme kohtaan. Työskentelemme sen eteen, että haluat käyttää tuotteitamme jatkuvasti niistä saamiesi myönteisten kokemusten vuoksi.
Meillä suurimmat aplodit saa aina kokemukset joissa asiakkaamme ovat saaneet helpotusta elämäänsä tai vaivoihinsa. Vaikka ravintolisillä ei sairauksia hoideta, uskomme kuitenkin että terveellisillä elämäntavoilla kuten minimoimalla turhaa stressiä, liikunnalla ja hyvällä ravinnolla pysymme terveempinä. Samoilla linjoilla oltiin jo lääketieteen alkuaikoina – ”Olkoon ruoka lääkkeesi”.  Mikäli kuitenkin kohtaat elämässäsi terveyteen liittyviä haasteita suosittelemme aina kääntymään asiantuntevan lääkärin puoleen
Kun jaat positiivisia Omega3Olive kokemuksiasi sosiaalisessa mediassa niin saat aina rakkausbonustamme ❤ Et tarvitse bonuskorttia – mutta jos haluat mahdollisen palkinnon niin jaa kokemuksesi myös jollain meidän Instagram, Facebook tai Twitter sometileistämme #omega3olive – parhaita palkitaan! Mitä enemmän meitä on sitä paremmaksi saamme neuvoteltua hinnat – lupaamme siirtää suurempien volyymien tuoman hintaedun aina myös asiakkaillemme.
Rakastamme luontoa – emme turmele sitä vaan pyrimme kaikissa toiminnoissamme suojelemaan ihanaa luontoamme ja edellytämme sitä myös kumppaneiltamme.  
Unex Oy:n ei tarvitse olla maailman rikkain yritys – kun asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme ovat tyytyväisiä olemme onnellisin yritys ja uskomme tämän myös mahdollistavan kannattavuuden toiminnassamme, meidän kaikkien hyväksi!
#onnellisinyritys on tavoitteemme numero 1 ja todellakin toivomme että kuljet tällä onnellisuus & laatumatkalla kanssamme!
Parhain Omega3Olive terveisin

 

Petteri Perkkiö

Unex Oy – Onnellisin yritys
Ota yhteyttä
TUOTTEEMME

Päätuotteemme ovat ravintolisiä. Käytämme tuotteissamme parhaita raaka-aineita, luotettavia valmistajia ja toimittajia. Emme tingi tuotteidemme laadusta – olemme muilla tavoin tehokkaita ja taloudellisia jotta myös hinnat pysyvät kurissa.

 

Omega3Olive tuotteemme kalaöljy valmistajan Epax® esittelyvideo:

 

Omega3Olive tuotteemme oliiviöljy toimittajan TerraCreta® esittelyvideo:

Lue lisää