Sale

2 kpl Omega-3 Indeksi & AA/ EPA suhde rasvahappotesti

(1 tuotearvio)

149.00

Saamme ruokavaliostamme turhan paljon omega-6 rasvahappoja verrattuna omega-3 rasvahappoihin. Toisin sanoen saamme liikaa omega-6 rasvahappoja sisältäviä kasviöljyjä kuten auringonkukkaöljyä ja syömme liian vähän vapaana kasvaneita rasvaisia kaloja.

Omega-3 ja -6 rasvahappojen suhde on länsimaisilla keskimäärin 1:20 eli jopa 20 kertainen määrä Omega-6 rasvahappoja kuin Omega-3 rasvahappoja. Molemmat ovat tärkeitä, mutta niiden tulisi olla tasapainossa. Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan suhteen tulisi olla korkeintaan 1:4

Testaamalla Omega 3/6 suhteesi voit katsoa kannattaako sinun lisätä Omega-3 rasvahappoja ruokavalioosi -tai vähentää Omega-6 rasvahappoja sisältäviä ruoka-aineita.

SKU: 2XO36IT Categories: ,

Testi on kotona tehtävä helppo anonyymi DBS (Dried Blood Spot) verikoe jonka tulokset analysoidaan yhteistyölaboratoriossamme Norjassa. Testillä mitataan 11 yleisintä rasvahappoa. Näet omega-3 ja omega-6 rasvahappojen määrän elimistössäsi. Omega-3 rasvahapot vähentävät tulehdusta elimistössäsi ja omega-6 rasvahapot ovat tulehdusta aiheuttavia – molemmat ovat tärkeitä, mutta liika omega-6 rasvahappojen määrä joita saamme mm. kasvikunnan rasvoista ja lihasta pitää yllä jatkuvaa matala-asteista tulehdusta elimistössäsi ja tätä pidetään yhtenä syynä moniin nykypäivän sairauksiin. Käytitpä minkä tahansa valmistajan omega-3 valmistetta tämä testi kertoo sinulle toimiiko käyttämäsi tuote!

 

Huomaathan että tämä testin tulos on vain omaksi tiedoksesi ja Unex Oy ei vastaa siitä kuinka testin tuloksia analysoit, suosittelemme kääntymään asiantuntevan lääkärin puoleen kaikissa terveyteesi liittyvissä kysymyksissä.

1 arvio tuotteelle 2 kpl Omega-3 Indeksi & AA/ EPA suhde rasvahappotesti

  1. Janice

    Hienoa että vihdoinkin pystyin tekemään tämän testin liittymättä mihinkään verkostomarkkinointiin tai pitkiin tilaussopimuksiin!! Kiitos 🙂 ..odottelen mielenkiinnolla ensimmäisen testini tuloksia!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *